Dragon Land MOD

Download Dragon Land (MOD Unlimited Coins/Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version3.2.4
File Size57.8Mb
File TypeAPK
Publishersocialpoint
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins/Gems

Descriptions

Toka e Dragoit (MOD, Monedha/Gjelërore të Pafundme) - shëtitës shumë interesant me veçoritë e tij unike. Menaxhoni një dragua të vogël, mblidhni monedha dhe mposhtni të gjithë armiqtë në rrugën tuaj. Loja është një përzgjedhje mjaft e madhe e personazheve, të cilat do t'i zhbllokoni ndërsa përparoni në lojë. Luftoni me shefat dhe fitoni fitore, kurseni përvojën dhe përmirësoni karakteristikat e dragonjve tuaj. Bëhuni më i shpejti dhe më i rrezikshmi në të gjithë lojën! Një grafikë e bukur dhe menaxhimi i zakonshëm do t'ju shtrëngojnë në lojë për shumë orë lojë.

Download Dragon Land (MOD Unlimited Coins/Gems) APK for Android

Maybe You Like