Drag Racing: Bike Edition MOD

Download Drag Racing: Bike Edition (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 3.0 and up
Version2.0.3
File Size20.5Mb
File TypeAPK
PublisherCreative Mobile
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Drag Racing: Bike Edition (MOD, Pa Limited Money) - studio vendase që lëshoi ​​një seri kaq të njohur si Drag Racing dhe këtu kemi një pjesë të re të serisë të quajtur Drag Racing: Bike Edition në të cilën ju duhet të konkurroni në tremujorin klasik- gara me milje, por këtë herë me motoçikleta. Në përgjithësi, loja është bërë sipas skemës së zakonshme, detyra juaj është që së pari të arrini në vijën e finishit dhe me paratë e fituara dhe pikët e përvojës, të zhvilloni një teknikë ekzistuese ose të blini një të re. Më vete, vlen të përmendet prania e një modaliteti të plotë me shumë lojtarë, grafika të shkëlqyera dhe fizika realiste.

Download Drag Racing: Bike Edition (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like