Download Dot n Beat (MOD Unlimited Money)

Download Dot n Beat (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.8.7.1
File Size40.9Mb
File TypeAPK
PublisherBadsnowball Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Dot n Beat (MOD, Para të Pafundme) - një lojë aventureske e cila është një kombinim i muzikës arcade dhe vrapuese, ndërsa kombinimi i kontrolleve ju lejon të shijoni jo vetëm lojën, por edhe komponentin muzikor. Dhe kështu, detyra juaj është të tërhiqni personazhin në përpjekje për të kapërcyer distancën maksimale, duke shmangur armiqtë dhe kurthet. Nga ana tjetër, komponenti vizual është shumë i ngjashëm me një film të animuar, i cili plotëson në mënyrë të përkryer prezantimin e përgjithshëm të lojës.

Screenshots

Download Dot n Beat (MOD Unlimited Money)Download Dot n Beat (MOD Unlimited Money)Download Dot n Beat (MOD Unlimited Money)Download Dot n Beat (MOD Unlimited Money)Download Dot n Beat (MOD Unlimited Money)

Dot n Beat Video

Download Dot n Beat (MOD Unlimited Money) APK for Android

Jemi krenarë t'ju prezantojmë me një lojë muzikore gjithnjë sfiduese dhe shkëlqyese me grafikë të shkëlqyer dhe ritme të gjalla!
Vrasësi juaj më i mirë i kohës!
Një festë muzikore🎇.
E lehtë për NOOBS, por sfiduese për PRO.

Maybe You Like