DOOM II MOD

Download DOOM II (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version1.0.0
File Size317.6Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherBethesda Softworks LLC
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

DOOM II - pjesa e dytë e revoleve të kultit të lëshuar për nder të 25 vjetorit të kryeveprës. Ashtu si në versionin origjinal, ju duhet të luani rolin e një këmbësorie të caktuar për të zbritur në thellësitë e ferrit dhe për të shkatërruar ushtrinë e përbindëshave dhe monstrave, si dhe demonin kryesor. Versioni celular ruajti performancën origjinale grafike dhe kalimin e plotë, përveç kësaj, ri-lëshimi u plotësua nga 25 nivele të krijuara nga tifozët e lojës. Ky version do të jetë një mundësi e mirë për të shkuar retro - goditni përsëri, por tashmë në pajisjen tuaj celulare.

Download DOOM II (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like