Download Does not Commute (MOD Time/Premium)

Download Does not Commute (MOD Time/Premium)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.4.6
File Size77.9Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherMediocre
PriceFree
MOD FeaturesTime/Premium

Descriptions

Nuk udhëton (MOD, Time/Premium) - një lojë garash mjaft e pazakontë me mekanikë origjinale të lojës. Dhe kështu, veprimi i lojës zhvillohet në një qytet të caktuar, në të cilin, sipas thashethemeve, u krye një eksperiment shkencor me kohën dhe tani të gjitha ngjarjet përsëriten me një frekuencë të caktuar. Detyra juaj është të vendosni rrugët e transportit në atë mënyrë që çdo fazë pasuese të ketë mundësinë të arrijë qëllimin dhe të mos përplaset me makinat që kanë kaluar tashmë nëpër këto rrugë. Një lojë e tillë do të kërkojë një vlerësim serioz të situatës dhe planifikim nga ju.

Screenshots

Download Does not Commute (MOD Time/Premium)Download Does not Commute (MOD Time/Premium)Download Does not Commute (MOD Time/Premium)Download Does not Commute (MOD Time/Premium)Download Does not Commute (MOD Time/Premium)

Does not Commute Video

Download Does not Commute (MOD Time/Premium) APK for Android

Një lojë strategjike e vozitjes nga prodhuesi fitues i çmimeve të Smash Hit.
Nuk udhëton është një paradoks i përkohshëm në të cilin nuk ke askënd për të fajësuar përveç vetes.
Ajo që fillon si një udhëtim relaksues në një qytet të vogël të viteve 1970, kalon shpejt në kaos trafiku me kamionë hot-dog, makina sportive, autobusë shkollorë dhe dhjetëra automjete të tjera.
Ju i vozitni të gjithë.
Planifikoni përpara.
Mos u vono.Në këtë qytet të vogël, zbuloni personazhet dhe sekretet e tyre – çfarë eksperimenti që ndryshon botën fsheh dentisti shpikës Dr Charles Schneider?
A do ta lërë zotin Baker punën e tij në reklamë?
Çfarë është ajo maskë e çuditshme në fytyrën e zonjës Griffin?
A do ta pushtojë jetën e tij obsesioni i veçantë i zotit Mayfield me Terrierët e Yorkshire?.
Does Not Commute mund të luhet pa kosto dhe pa reklama.
Një përmirësim opsional premium ofrohet përmes një blerjeje një herë brenda aplikacionit që do të mundësojë mundësinë për të vazhduar nga pikat e kontrollit.

Maybe You Like