Download Dig This! (MOD Unlimited Hints)

Download Dig This! (MOD Unlimited Hints)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.1.9
File Size72.3Mb
File TypeAPK
PublisherRaketspel
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Hints

Descriptions

Gërmoni këtë! (MOD, Këshilla të Pafundme) - një enigmë arcade me elemente të fizikës në të cilën duhet të kaloni më shumë se 400 nivele. Në përgjithësi, loja nuk është aspak e re, detyra juaj është të përdorni gishtin për të hapur rrugën për objekte të ndryshme, duke u përpjekur t'i çoni objektet në një pikë të caktuar. Por krijuesit e këtij projekti zbatuan një numër karakteristikash interesante të lojës, të tilla si grafika tredimensionale, fizika realiste dhe nivelet e ndërlikuara, kalimi i secilës prej të cilave do të kërkojë zgjuarsi dhe aftësi për të analizuar situatën.

Screenshots

Download Dig This! (MOD Unlimited Hints)Download Dig This! (MOD Unlimited Hints)Download Dig This! (MOD Unlimited Hints)Download Dig This! (MOD Unlimited Hints)Download Dig This! (MOD Unlimited Hints)

Dig This! Video

Download Dig This! (MOD Unlimited Hints) APK for Android

Thjesht gërmoni me gishta - dhe drejtojeni topin drejt filxhanit.
Është e lehtë, por edhe sfiduese.
Shpesh ka një truk për të zgjidhur nivelet, ndonjëherë ju duhet të përfitoni nga shpejtësia e objekteve, ndonjëherë duhet të bëni objekte të përplasen, por shpesh mjafton të përdorni të menduarit tuaj intuitiv.
• Lojë shpikëse dhe unike.
• Lehtë për t'u kuptuar .

Maybe You Like