Download Demolish! (MOD Unlimited Shells)

Download Demolish! (MOD Unlimited Shells)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.5.1
File Size119.0Mb
File TypeAPK
PublisherVOODOO
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Shells

Descriptions

Shkatërroni! (MOD, predha të pakufizuara) - një veprim arcade i rastësishëm në të cilin do të duhet të shkatërroni ndërtesa, monumente dhe madje edhe qytete të tëra me ndihmën e një pajisjeje të veçantë. Dhe kështu, ngarkoni një predhë në katapultë dhe gjuani, duke e kthyer kështu ndërtesën në rrënoja. Ndërsa numri i ndërtesave të shkatërruara grumbullohet, ju do të fitoni predha, të cilat do t'ju lejojnë të përdorni pajisjen në mënyrë më efektive. Grafika me poligonale të ulët pasqyron në mënyrë të përkryer idenë e përgjithshme të lojës.

Screenshots

Download Demolish! (MOD Unlimited Shells)Download Demolish! (MOD Unlimited Shells)Download Demolish! (MOD Unlimited Shells)Download Demolish! (MOD Unlimited Shells)Download Demolish! (MOD Unlimited Shells)

Demolish! Video

Download Demolish! (MOD Unlimited Shells) APK for Android

A jeni gati për një përvojë të pabesueshme shkatërrimi?
Lidhni katapultën tuaj, atëherë.
Ju mund të prishni çdo ndërtesë në majë të gishtave tuaj.
Thjesht synoni raketa të ndryshme dhe trokitni lehtë për t'i hedhur ato në ndërtime.
Shkatërrimi nuk ishte kurrë kaq argëtues!

Maybe You Like