Download DEER HUNTER CLASSIC (MOD Unlimited Money)

Download DEER HUNTER CLASSIC (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 3.0 and up
Version3.14.0
File Size84.1Mb
File TypeAPK
PublisherGlu
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

DER HUNTER CLASSIC (MOD, Para të Pafundme) - një imitues i shkëlqyeshëm, në të cilin do të bëheni një gjuetar i vërtetë. Do të gjeni shumë vende dhe vende në të cilat mund të gjeni një shumëllojshmëri kafshësh. Zgjidhni një armë dhe shkoni për gjueti. Për të qenë të saktë - përdorni pamjen në pushkën tuaj snajper. Loja është shumë e thjeshtë për t'u kontrolluar, kështu që ju patjetër që goditni objektivin. Gjithashtu do të keni shumë armë për të zgjedhur. Ju do të jeni në gjendje të mblidhni trofetë tuaj në koleksion. Gjithkush mund të gjejë diçka që do ta kënaqë atë.

Screenshots

Download DEER HUNTER CLASSIC (MOD Unlimited Money)Download DEER HUNTER CLASSIC (MOD Unlimited Money)Download DEER HUNTER CLASSIC (MOD Unlimited Money)Download DEER HUNTER CLASSIC (MOD Unlimited Money)Download DEER HUNTER CLASSIC (MOD Unlimited Money)

Download DEER HUNTER CLASSIC (MOD Unlimited Money) APK for Android

Kthehuni në shkretëtirë në simulatorin më mahnitës vizual të gjuetisë FPS në Android!
Udhëtoni nga Paqësori Veriperëndimor i Amerikës së Veriut në Savannah të Afrikës Qendrore në një udhëtim epik për të gjuajtur kafshët më ekzotike në botë!

Maybe You Like