Download Deemo (MOD Unlocked)

Download Deemo (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version3.2.0
File Size1411.6Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherRayark International Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Deemo (MOD, Unlocked) - një enigmë e madhe muzikore në të cilën ju pret bota e pazakontë me të gjitha sekretet dhe gjëegjëzat e saj. Ju do t'i zbuloni ato ndërsa përparoni në lojë. Ju duhet të luani një personazh misterioz dhe periodikisht të kaloni te një vajzë që ra në kështjellën e tij nga askund. Ju presin më shumë se 100 melodi të dallueshme dhe jo të zakonshme, të cilat do t'ju duhet të luani, pasi do të jeni të kënaqur me vendndodhjet, sepse mund të gjeni lehtësisht atë që do të jetë aq e nevojshme për detyrën. Ju pëlqejnë grafika dhe kontrolle të thjeshta intuitive.

Screenshots

Download Deemo (MOD Unlocked)Download Deemo (MOD Unlocked)Download Deemo (MOD Unlocked)Download Deemo (MOD Unlocked)Download Deemo (MOD Unlocked)

Deemo Video

Download Deemo (MOD Unlocked) APK for Android

"Kurrë nuk u largua pa thënë lamtumirë.
" Lojë e njohur botërore me ritëm celular që ka prekur mbi 10 milionë lojtarë.
Krijuar nga ekipi që ju solli Cytus, ekipi origjinal i Rayark ka krijuar një teksturë krejtësisht të re në lojën me ritmin e pianos DEEMO.
Një vajzë që ra nga qielli dhe humbi të kaluarën e saj;.

Maybe You Like