Download Death Park 2 (MOD Immortality/Unlocked)

Download Death Park 2 (MOD Immortality/Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.2.3
File Size137.8Mb
File TypeAPK
PublisherEuphoria Horror Games
PriceFree
MOD FeaturesImmortality/Unlocked

Descriptions

Death Park 2 (MOD, Immorality/Unlocked) - një kërkim i ri horror në të cilin do t'ju duhet të shkoni në parkun argëtues dhe të sfidoni kllounin e frikshëm, i cili nuk humbet asnjë shushurimë të vetme dhe çdo nga gabimet tuaja mund të çojë në pasoja të pariparueshme. Por përbindëshi i etur për gjak nuk është problemi juaj i vetëm, labirintet e ngatërruara, bodrumet e errëta, kurthet, kërkimet dhe detyrat e ndërlikuara do ta bëjnë jetën tuaj edhe më të vështirë. Në fund do t'ju duhet të dilni nga ky tmerr dhe madje të përpiqeni të zgjidhni misterin kryesor të parkut. Grafika e stilizuar dhe kolona zanore përkatëse përcjellin në mënyrë të përsosur atmosferën e tmerrit dhe dëshpërimit.

Screenshots

Download Death Park 2 (MOD Immortality/Unlocked)Download Death Park 2 (MOD Immortality/Unlocked)Download Death Park 2 (MOD Immortality/Unlocked)Download Death Park 2 (MOD Immortality/Unlocked)Download Death Park 2 (MOD Immortality/Unlocked)

Death Park 2 Video

Download Death Park 2 (MOD Immortality/Unlocked) APK for Android

Filloni aventurën tuaj në një nga lojërat më të mira të frikshme dhe lojërat tmerruese horror!
Në tmerr do të gjeni veten në një qytet rrëqethës të mbushur me sekrete, përbindësha dhe aventura.
Merrni një veprim dhe shpëtoni motrën tuaj nga kllouni, zbuloni misterin e Parkut të Vdekjes dhe origjinën e kllounit të frikshëm!
😃🤘🏻.A jeni gati për të luftuar ankthet tuaja dhe përbindëshat e ndryshëm që kanë vërshuar Farland?
A mund të përballeni me të gjitha enigmat që ju presin në këtë histori horror?.

Maybe You Like