Deadrite Hunt MOD

Download Deadrite Hunt (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version0.11
File Size138.4Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherOneTonGames
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Deadrite Hunt - qitës online me shumë lojtarë me mbështetje për modalitetin bashkëpunues. Dhe kështu, çdo seancë loje zhvillohet me pjesëmarrjen e pesë personave, ndërsa njëri vepron si përbindësh dhe katër të tjerëve u jepet shorti i gjuetarëve. Meqenëse nuk është e vështirë të merret me mend se gjuetarët duhet të shkatërrojnë përbindëshin dhe në të njëjtën kohë të qëndrojnë gjallë, detyra e përbindëshit është të vrasë të gjithë gjuetarët. Një përzgjedhje e gjerë e armëve, aftësive dhe aftësive individuale për secilin lojtar do t'ju lejojë të përfundoni detyrën në mënyrë sa më efikase të jetë e mundur, por puna në ekip dhe taktikat ende dalin në pah.

Download Deadrite Hunt (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like