Download DEAD TRIGGER 2 (MOD Full)

Download DEAD TRIGGER 2 (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.8.22
File Size502.3Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherMADFINGER Games
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

DEAD TRIGGER 2 (Menyja MOD) - vazhdimi i gjuajtësit të famshëm të zombive, në krijimin e të cilit zhvilluesit, duke ruajtur atmosferën origjinale të apokalipsit të zombive, si dhe elementët e veprimit të personit të parë, diversifikuan dukshëm lojën me Elementet dhe strategjitë e RPG. Dhe kështu, në dispozicionin tuaj do të ketë një bazë të plotë dhe një ekip specialistësh që do t'ju ndihmojnë jo vetëm të merrni armë të reja, por edhe aftësi të ndryshme. I gjithë loja ndahet në një numër të madh misionesh kur të përfundoni secilën prej të cilave do të merrni detyra. Bota mbresëlënëse e lojës në DEAD TRIGGER 2 mod apk dhe grafika e shkëlqyer me cilësi të konsolës vetëm do t'i shtojë avantazhe lojës.

Screenshots

Download DEAD TRIGGER 2 (MOD Full)Download DEAD TRIGGER 2 (MOD Full)Download DEAD TRIGGER 2 (MOD Full)Download DEAD TRIGGER 2 (MOD Full)Download DEAD TRIGGER 2 (MOD Full)

DEAD TRIGGER 2 Video

Download DEAD TRIGGER 2 (MOD Full) APK for Android

★ Mbi 110 milion shkarkime ★★ FPS pa ndalesë Action Zombie Shooter ★.
Bëhuni gati për lojën e fundit të zombies.
Është koha që ju të ngriheni dhe të luftoni për mbijetesën tuaj në një apokalips zombie në këtë aventurë mbresëlënëse të "First Person Shooter" (FPS)!

Maybe You Like