Download DEAD TARGET: Zombie (MOD Unlimited Money)

Download DEAD TARGET: Zombie (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version4.100.0
File Size144.2Mb
File TypeAPK
PublisherVNG GAME STUDIOS
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

OBJEKTI I VDEKUR: Zombie (MOD, Para të Pafundme) - qitës i këndshëm 3D në personin e parë, komploti i të cilit zhvillohet në vitin 2040, planeti është i rraskapitur nga lufta dhe armët bërthamore. Njerëzimi po lufton për ekuilibrat e burimeve, por në fund të luftës janë përdorur armë biologjike, të cilat infektojnë të gjitha gjallesat në rrugën e tij, duke lënë turmat pas mutantëve të infektuar. Ju mbijetuat mrekullisht dhe po përpiqeni të mbijetoni në këtë botë të ashpër DEAD TARGET Zombie mod apk, duke përdorur armët më të avancuara dhe goditni armiqtë e turmës në rrugën e tij për të blerë ose përmirësuar pajisjet tuaja që do të ishin gjithmonë më të forta se kundërshtari i tij.

Screenshots

Download DEAD TARGET: Zombie (MOD Unlimited Money)Download DEAD TARGET: Zombie (MOD Unlimited Money)Download DEAD TARGET: Zombie (MOD Unlimited Money)Download DEAD TARGET: Zombie (MOD Unlimited Money)Download DEAD TARGET: Zombie (MOD Unlimited Money)

DEAD TARGET: Zombie Video

Download DEAD TARGET: Zombie (MOD Unlimited Money) APK for Android

★ Bashkohuni me deri në 125 MILION qitës zombie në lojëra snajperësh jashtë linje ★Dead Target - lojërat offline falas 2022 është një lojë qitjeje problematike me tema fps!
Një sistem i thjeshtë kontrolli që ju sjell një aventurë të përsosur vrasëse në kohën e të shtënave, mbani mend se është një lojë jashtë linje.
Mbani mbrojtjen tuaj, gishtin në këmbëzën dhe gjuani zombitë e këqij në SHËNJERIN E VDEKUR.

Maybe You Like