Dead Effect 2 MOD

Download Dead Effect 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version180523.1154
File Size1020.2Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherBadFly Interactive, a.s.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Dead Effect 2 (MOD, Para të Pafundme) - veprim shumë realist nga personi i parë që do t'ju tregojë një histori për një të mbijetuar në një anije kozmike më të madhe. Merrni armët në duart tuaja dhe filloni të rrëzoni zombitë dhe mutantët e tjerë që mbushën anijen. Por duke qëlluar armiqtë, vlen të përmendet se do të keni një mundësi unike për të pompuar personazhin kryesor, për të përmirësuar aftësitë e tij, duke e bërë atë një vrasës të klasit të parë dhe një objektiv shumë jo të thjeshtë.

Download Dead Effect 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like