Download Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD Unlimited Coins)

Download Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version3.6.7
File Size97.6Mb
File TypeAPK
PublisherMobirate
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD, Monedha të Pafundme) - veprim taktik i zombies në stilin piksel. Detyra juaj është të merrni kontrollin e lëvizjes së autobusit në të cilin lëvizin të mbijetuarit në apokalipsin e zombive. Ju duhet të bëni një udhëtim të gjatë dhe të vështirë gjatë të cilit do të hasni vazhdimisht prita zombish, gjithashtu ju duhet jo vetëm të shpëtoni të mbijetuarit, por edhe të shkatërroni sa më shumë të vdekur në këmbë. Në këtë rast, do të keni mundësinë të përdorni taktika sulmuese dhe mbrojtëse, duke mos harruar të përmirësoni automjetet. Gjithashtu, për efikasitet më të madh, njësitë mund të armatosen dhe zgjerohen. Siç është përmendur tashmë, loja është ekzekutuar vizualisht në një stil pixel, ndërsa në të njëjtën kohë ka marrë detaje të shkëlqyera të objekteve dhe vendndodhjeve.

Screenshots

Download Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD Unlimited Coins)Download Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD Unlimited Coins)Download Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD Unlimited Coins)Download Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD Unlimited Coins)Download Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD Unlimited Coins)

Dead Ahead: Zombie Warfare Video

Download Dead Ahead: Zombie Warfare (MOD Unlimited Coins) APK for Android

VDEKUR PËRPARA: LUFTARI I ZOMBIVE rezistoni dhe sfidoni të pavdekurit e këqij në këtë vazhdim të ri të mbijetesës taktike të Dead Ahead!.
Luftoni për liri dhe bëhuni një vrasës i patrembur i të vdekurve në një nga mbijetesat më argëtuese.

Maybe You Like