Dawn of Titans MOD

Download Dawn of Titans (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.33.1
File Size1319.7Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherNaturalMotionGames Ltd
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

Dawn of Titans (MOD, Pazar Falas) - krijoni idealin tuaj dhe mbretërinë më të fuqishme në botën e Titanëve, mblidhni ushtri të fuqishme dhe stërvitni ata në armë. Thithni territorin e armikut dhe kapni kështjellën. Drejtoni ushtrinë tuaj drejt fitores, Titanët edukojnë dhe luftojnë kundër lojtarëve të tjerë nga e gjithë bota. Bashkohuni ose krijoni aleanca të pathyeshme që nuk do të shkatërrojnë, kombinojnë forcat e tyre dhe pushtojnë territorin e armikut në një vend në kohë reale. Grafika shumë të bukura dhe efekte speciale do të pushtojnë të gjithë adhuruesit e strategjive realiste!

Screenshots

Download Dawn of Titans (MOD Free Shopping)Download Dawn of Titans (MOD Free Shopping)Download Dawn of Titans (MOD Free Shopping)Download Dawn of Titans (MOD Free Shopping)

Dawn of Titans Video

Download Dawn of Titans (MOD Free Shopping) APK for Android

Maybe You Like