Download Dark Sword (MOD Unlimited Money)

Download Dark Sword (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.3.5
File Size78.1Mb
File TypeAPK
PublisherNANOO COMPANY Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Shpata e Errët (MOD, para të pakufizuara) - ndihmoni kalorësit fantazmë për të bërë një udhëtim të gjatë dhe të rrezikshëm. Komploti i lojës thotë se në një ditë normale me diell, dragoi vodhi diellin te njerëzit, duke e zhytur kështu botën në errësirë. Ju veproni si një shpëtimtar dhe shpresa e fundit e njerëzve. Kthejini mallrat e vjedhura në vend dhe luftoni vetë këtë të keqe. Ndërsa përparoni në lojë, do të mbusheni me personazhin e tij kryesor, duke kaluar nëpër shefa të vështirë dhe do të fitoni përvojë të vlefshme. Loja është bërë me tone gri të errëta, dhe me një fizikë shumë realiste dhe efekte speciale.

Screenshots

Download Dark Sword (MOD Unlimited Money)Download Dark Sword (MOD Unlimited Money)Download Dark Sword (MOD Unlimited Money)Download Dark Sword (MOD Unlimited Money)Download Dark Sword (MOD Unlimited Money)

Dark Sword Video

Download Dark Sword (MOD Unlimited Money) APK for Android

Gjithçka që mbaj mend është ajo natë...
Dragoi i errët i ka mbyllur portën diellit.
Dhe drita u zhduk.Të gjitha krijesat e gjalla u bënë të errëta...
Vetëm duke mbajtur atë që ka mbetur pas...
dhimbjen e përjetshme.
Në errësirën që ka humbur dritën...
Fillon veprimi i vërtetë i errët.
▪ Mundni Dragoin e Errët dhe Ruani Dritën!.

Maybe You Like