Dancing Line MOD

Download Dancing Line (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.7.3
File Size98.3Mb
File TypeAPK
PublisherCheetah Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Dancing Line (MOD, Para të Pafundme) - Një lojë emocionuese në të cilën duhet të ndjeni të gjitha ritmet e melodisë që do t'ju shoqërojë. Detyra juaj kryesore është të shtypni ekranin në kohë, në mënyrë që linja të lëvizë dhe të kërcejë greminën në kohën e duhur. Ju duhet të mbledhni dhurata dhe gurë të çmuar, sepse ata mund të blejnë shpërblime për ta. Gjithashtu do të jeni të kënaqur me skemën dhe menaxhimin e ngjyrave. Në fund të fundit, ju mund të bëni gjithçka me një klik në ekranin e smartphone tuaj.

Download Dancing Line (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like