Cuphead Mobile MOD

Download Cuphead Mobile (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version0.6.1
File Size238Mb
File TypeAPK
PublisherSkailoGames
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Cuphead Mobile - lojëra kompjuterike e cila kombinon elementet e platformës Run dhe Gun, fillimisht projekti u lëshua për platformat desktop, por këtu dhe pronarët e pajisjeve mobile kanë mundësinë të njihen me këtë kryevepër, ndërsa loja u lëshua nën emri Cuphead Mobile. Përveç grafikës së shkëlqyer dhe lojës dinamike, loja është e pajisur me një komplot të zhvilluar mirë. Dhe kështu, sipas idesë, veprimi i Cuphead Mobile shpaloset në një lloj bote përrallore në të cilën djalli i vërtetë drejton shfaqjen, dhe heroi ynë një herë futet në kazinonë e sundimtarit suprem dhe humbet klasikët e zhanrit. . Tani ju duhet të ndihmoni protagonistin të shkatërrojë vetë djallin dhe të gjithë mbështetësit e tij.

Download Cuphead Mobile (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like