CSI: Hidden Crimes MOD

Download CSI: Hidden Crimes (MOD Coins/Energy)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.60.4
File Size87.1Mb
File TypeAPK
PublisherUbisoft Entertainment
PriceFree
MOD FeaturesCoins/Energy

Descriptions

CSI: Hidden Crimes (MOD, Monedha/Energy) - Ky kërkim do të jetë loja më popullore në radhë të parë për të gjithë adhuruesit e zhanrit "kërkim" dhe "objekt i fshehur". Ashtu si detektivët e vërtetë kriminalë, e gjithë vëmendja juaj duhet të tërhiqet nga vendi i krimit. Syri i tij vigjilent, ju duhet të gjeni të gjitha sendet e dyshimta dhe të ekzaminoni me kujdes vetë trupin e viktimës.

Download CSI: Hidden Crimes (MOD Coins/Energy) APK for Android

Maybe You Like