Download Crowd Master 3D (MOD Unlimited Coins)

Download Crowd Master 3D (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.5.1
File Size41.6Mb
File TypeAPK
PublisherVOODOO
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Crowd Master 3D (MOD, Monedha të Pafundme) - një platformë aksioni aventureske me elemente luftarake në të cilat do të provoni veten si ninja. Në përgjithësi, loja është bërë në stilin e platformës horizontale në të cilën ju duhet të kaloni më shumë se 40 nivele gjatë kryerjes së detyrave, zgjidhjes së enigmave të thjeshta, kryerjes së kërcimeve të ndërlikuara dhe natyrisht luftimit me armiqtë duke përdorur një arsenal të gjerë armësh. Në fund, detyra juaj do të jetë një luftëtar legjendar. Grafikat e stilizuara, kontrollet e thjeshta dhe tingujt harmonikë do t'i japin lojës një atmosferë të veçantë.

Screenshots

Download Crowd Master 3D (MOD Unlimited Coins)Download Crowd Master 3D (MOD Unlimited Coins)Download Crowd Master 3D (MOD Unlimited Coins)Download Crowd Master 3D (MOD Unlimited Coins)Download Crowd Master 3D (MOD Unlimited Coins)

Download Crowd Master 3D (MOD Unlimited Coins) APK for Android

• Largoni armiqtë tuaj!
• Zhbllokoni armët dhe zbuloni mënyra të reja për të luajtur!.
• Zhbllokoni lëkurën për të personalizuar avatarin tuaj!.

Maybe You Like