Download Crossy Road (MOD Coins/Unlocked)

Download Crossy Road (MOD Coins/Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version4.10.0
File Size84.4Mb
File TypeAPK
PublisherHIPSTER WHALE
PriceFree
MOD FeaturesCoins/Unlocked

Descriptions

Crossy Road (MOD, Monedha/E zhbllokuar) - një lojë e njohur me piksel në të cilën ju do të ndihmoni zogun tuaj të kalojë një rrugë shumë të shpejtë dhe të rrezikshme. Zgjidhni momentin dhe shkoni përpara, kini kujdes, sepse çdo lëvizje e pakujdesshme dhe zogu juaj do të jetë nën makinë. Me çdo rrugë të përshkuar, trafiku i makinerive do të kondensohet dhe përshpejtohet. Vendosni numrin maksimal të pikëve dhe konkurroni me miqtë tuaj, zbuloni se cili prej jush është më i vëmendshëm dhe i shpejtë.

Screenshots

Download Crossy Road (MOD Coins/Unlocked)Download Crossy Road (MOD Coins/Unlocked)Download Crossy Road (MOD Coins/Unlocked)Download Crossy Road (MOD Coins/Unlocked)Download Crossy Road (MOD Coins/Unlocked)

Crossy Road Video

Download Crossy Road (MOD Coins/Unlocked) APK for Android

Bashkohuni me mbi 200 MILION lojtarë në mbarë botën dhe përjetoni hitin masiv viral numër 1 të Hipster Whale!.
E njëjta pajisje me shumë lojtarë: Konkurroni me miqtë dhe familjen tuaj në të njëjtën pajisje..
Luaj Crossy Road në ekranin e madh me Android TV!

Maybe You Like