Critical Ops MOD

Download Critical Ops (MOD Enemy on Minimap)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.7.0.f610
File Size356.4Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherCritical Force Entertainment
PriceFree
MOD FeaturesEnemy on Minimap

Descriptions

Critical Ops (MOD, Enemy në Minimap) - Kjo lojë është një homolog i plotë i Counter-Strike, në të cilin do të merrni pjesë në beteja shumë epike dhe të nxehta kundër forcave të forcave speciale. Bleni armë të reja dhe zmbrapsni të gjitha sulmet nga forcat e rendit. Merrni pozicione të favorshme dhe jini gjithmonë një hap përpara kundërshtarit tuaj. Mos i jepni armikut shansin më të vogël për të fituar. Dhe nëse jeni i mërzitur dhe jo interesant për ndonjë arsye, atëherë provoni dorën tuaj kundër lojtarëve të tjerë të vërtetë nga e gjithë bota.

Screenshots

Download Critical Ops (MOD Enemy on Minimap)Download Critical Ops (MOD Enemy on Minimap)Download Critical Ops (MOD Enemy on Minimap)Download Critical Ops (MOD Enemy on Minimap)Download Critical Ops (MOD Enemy on Minimap)

Download Critical Ops (MOD Enemy on Minimap) APK for Android

Critical Ops është një FPS 3D MULTIPLAYER i krijuar ekskluzivisht për celular.
Përjetoni veprimin, ku reflekset e shpejta dhe aftësitë TAKTIKE janë thelbësore për suksesin.
A jeni gati për sfidën?
Critical Ops është një qitës në vetën e parë që përmban luftime konkurruese përmes hartave të hartuara bukur dhe mënyrave sfiduese të lojës.
Luftoni atë së bashku me grupin tuaj të vëllezërve ose drejtoni një tabelë individuale të rezultateve.
Kur ju thërret detyra, duhet të përgjigjeni!
Do të luftoni si anëtar i Koalicionit apo The Breach?

Maybe You Like