Crazy Kitchen MOD

Download Crazy Kitchen (MOD unlimited money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version4.9.5
File Size63.4Mb
File TypeAPK
PublisherZynga
PriceFree
MOD Featuresunlimited money

Descriptions

Crazy Kitchen (MOD, para të pakufizuara) - loja nga radha e tre me radhë do t'i kënaqë të gjithë lojtarët e saj, sepse tani jeni duke pritur për një det nivelesh të reja, grafika të bukura dhe gjithashtu një menaxhim të thjeshtuar. Ju duhet të gjeni veten në kuzhinë, ku gjithçka duhet të bëhet shpejt, por me efikasitet. Detyra juaj është të kënaqni të gjithë klientët tuaj. Por për këtë do t'ju duhet të kërkoni ëmbëlsirat e nevojshme në fushën e lojës dhe t'i mbledhni ato tre ose më shumë pjesë me radhë. Lidhu sa më shumë që të jetë e mundur dhe më pas mund të hapësh jo pak bonuse.

Download Crazy Kitchen (MOD unlimited money) APK for Android

Maybe You Like