Download Crash of Cars (MOD Coins/Gems)

Download Crash of Cars (MOD Coins/Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.6.27
File Size150.9Mb
File TypeAPK
PublisherNot Doppler
PriceFree
MOD FeaturesCoins/Gems

Descriptions

Crash of Cars (MOD, Monedha/Gemër i çmuar) - një përzierje e garave arcade dhe lojërave me shumë lojtarë së bashku. Në fillim të lojës ju do të keni mundësinë të zgjidhni makinën tuaj të parë, e cila do të gjuajë për lojtarët e tjerë dhe do të largohet nga persekutimi. Një numër i madh lokacionesh në të cilat ju do të mbledhni kurorën e artë, duke prerë lojtarët e tjerë, duke thyer makinat e tyre dhe duke marrë atë që ata mund të mbledhin. Pavarësisht peshës së saj të ulët, loja mori një grafikë të bukur 3D dhe menaxhim të shkëlqyeshëm. Bëhuni vrapuesi më i mirë në modalitetin Crash of Cars apk.

Screenshots

Download Crash of Cars (MOD Coins/Gems)Download Crash of Cars (MOD Coins/Gems)Download Crash of Cars (MOD Coins/Gems)Download Crash of Cars (MOD Coins/Gems)Download Crash of Cars (MOD Coins/Gems)

Crash of Cars Video

Download Crash of Cars (MOD Coins/Gems) APK for Android

Mirë se vini në Crash of Cars, një lojë me shumë lojtarë në kohë reale ku qëllimi juaj është të mbledhni sa më shumë kurora të jetë e mundur përpara se të shkatërroheni.
Mblidhni fuqi, shkatërroni lojtarët e tjerë, vidhni kurorat e tyre dhe ngjituni në tabelat e drejtuesve!.
- 8 Harta për shijoni betejat me shumë lojtarë në kohë reale.

Maybe You Like