Download Cover Fire (MOD Unlimited Money)

Download Cover Fire (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 8.0 and up
Version1.23.28
File Size335.5Mb
File TypeAPK
PublisherViva Games Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Cover Fire (MOD, Para të Pafundme) - drejtoni një skuadër të vogël speciale, së cilës i është caktuar një detyrë shumë e rëndësishme. Drejtojini ata në beteja kundër korporatës së famshme Tetracorp, e cila gradualisht kap planetin tonë. Depërtoni në pjesën e pasme të armikut dhe goditni objektivin, në rrugën tuaj do të ketë një numër të madh kundërshtarësh dhe robotësh luftarakë, me të cilët duhet të kallajisni. Në Cover Fire mod apk secili nga ushtarët tuaj nga njësia ka një specialitet dhe aftësi unike. Dilni me taktika dhe veproni sipas planit të shpikur, jini gjithmonë në gatishmëri dhe mos u bllokoni.

Screenshots

Download Cover Fire (MOD Unlimited Money)Download Cover Fire (MOD Unlimited Money)Download Cover Fire (MOD Unlimited Money)Download Cover Fire (MOD Unlimited Money)Download Cover Fire (MOD Unlimited Money)

Cover Fire Video

Download Cover Fire (MOD Unlimited Money) APK for Android

Detyra juaj është të drejtoni betejën dhe të bëheni qitësi dhe snajperi më i mirë.
Shkarkoni tani falas një nga lojërat më të mira të shtënave jashtë linje në celularë.
Modaliteti i ri: Sniper FPS Ops.
Ju morët thirrjen për detyrën e mposhtjes së të gjithë armiqve, koha mbaron.
Gara kundër kohës dhe gjuaj!
Çdo objektiv shton 3 sekonda për të mbijetuar.

Maybe You Like