Cookie Clickers MOD

Download Cookie Clickers (MOD unlimited money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3.3 and up
Version1.41
File Size28.4Mb
File TypeAPK
PublisherredBit games
PriceFree
MOD Featuresunlimited money

Descriptions

Klikuesit e biskotave (MOD, para të pakufizuara) - pjesa e dytë e së njëjtës lojë, e cila është një simulator i një furre buke në të cilën jeni të ftuar të klikoni në ekran dhe të mblidhni qindra biskota dhe çokollata të tjera, të cilat do të shfaqen automatikisht dhe do të kapin biskota speciale të ylbertë. Tifozët e pjesës së parë duhet patjetër ta provojnë këtë klikues të ri, dhe në përgjithësi, loja është në gjendje të kënaqë fansat të vrasin kohën.

Download Cookie Clickers (MOD unlimited money) APK for Android

Maybe You Like