Color Dunk 3D MOD

Download Color Dunk 3D (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.1.4
File Size36.0Mb
File TypeAPK
PublisherHypemasters, Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Color Dunk 3D (MOD, i hapur) - lojë arcade me një temë sportive në të cilën duhet të përpiqeni të hidhni sa më shumë topa në kosh, me çdo hedhje që mund të bëni duke përdorur teknika të ndryshme dhe aq më kompleks do të jetë ekzekutimi , aq më interesant do të jetë shpërblimi. Kjo lojë mund t'i atribuohet vrasësve të shkëlqyer të kohës, sepse përveç lojës së thjeshtë dhe të pakomplikuar, por nga loja po aq emocionuese, do të gjeni një përzgjedhje të gjerë topash, unazash dhe të gjitha ngjarjet zhvillohen në pjesë të ndryshme të botës.

Download Color Dunk 3D (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like