Download Coin Master (MOD Full)

Download Coin Master (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version3.5.1022
File Size70.1Mb
File TypeAPK
PublisherMoon Active
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Coin Master - një projekt loje mjaft i pazakontë, detyra kryesore e të cilit mund të kuptohet lehtësisht nga emri, por është e nevojshme të përpiqeni të fitoni sa më shumë para, monedha dhe vlera të tjera materiale, të cilat më vonë mund t'i shpenzoni për zhvillimin, zgjerimin dhe ndërtimi i fshatit tuaj viking. Në të njëjtën kohë, ju mund të fitoni paratë që dëshironi, për shembull, duke udhëtuar në kohë dhe duke grabitur karvanët, gjithashtu mund të shkoni duke shitur mallra në një mënyrë më legjitime, ose thjesht mund të rrotulloni timonin e fatit. Në të njëjtën kohë, elementë të tillë të thjeshtë të lojës kombinohen në lojë të kombinuar.

Screenshots

Download Coin Master (MOD Full)Download Coin Master (MOD Full)Download Coin Master (MOD Full)Download Coin Master (MOD Full)Download Coin Master (MOD Full)

Coin Master Video

Download Coin Master (MOD Full) APK for Android

Bashkohuni me miqtë tuaj në Facebook dhe miliona lojtarë në mbarë botën në sulme, rrotullime dhe bastisje për të ndërtuar fshatin tuaj viking në majë!
A keni atë që duhet për të qenë Masteri i ardhshëm i Monedhave?
A mund të udhëtoni nëpër kohë dhe toka magjike për ta luftuar atë për të qenë Pirati, Hipi, Mbreti, Luftëtari ose VIKING-u më i mirë nga të gjithë!.
Rrotulloni për të fituar plaçkën tuaj.

Maybe You Like