Download Coach Bus Simulator (MOD Unlimited Money)

Download Coach Bus Simulator (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.7.0
File Size106.5Mb
File TypeAPK
PublisherOvidiu Pop
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Simulatori i autobusit të autobusit (MOD, Para të Pafundme) - një imitues i shkëlqyeshëm i drejtimit për makina të mëdha pasagjerësh. Kjo lojë do t'ju çojë drejt në timonin e një transporti të madh, të cilin duhet ta menaxhoni me mjeshtëri dhe të bartni pasagjerë, të ndaloni në vende të shënuara posaçërisht, të kryeni detyra të përditshme për të cilat do t'ju jepen mënyra të reja transporti, më të rehatshme dhe më të gjerë, të kapërceni një numri i madh i kilometrave, mos merrni në aksident. Loja do të testojë në mënyrë të përsosur të gjitha aftësitë tuaja të drejtimit dhe do t'ju japë shumë emocione.

Screenshots

Download Coach Bus Simulator (MOD Unlimited Money)Download Coach Bus Simulator (MOD Unlimited Money)Download Coach Bus Simulator (MOD Unlimited Money)Download Coach Bus Simulator (MOD Unlimited Money)Download Coach Bus Simulator (MOD Unlimited Money)

Coach Bus Simulator Video

Download Coach Bus Simulator (MOD Unlimited Money) APK for Android

Coach Bus Simulator është loja e parë e drejtimit të trajnerit që do t'ju mësojë të drejtoni një trajner të vërtetë nëpër skenarë të ndryshëm!
Merr njerëz nga një qytet në tjetrin, tregoju atyre vende dhe peizazhe të mahnitshme.
Harta e hapur e botës, automjetet e jashtëzakonshme, interierët e mrekullueshëm do t'ju bëjnë të ndjeni një përvojë realiste të drejtimit të autobusit!
Është koha për të hipur në bord dhe për të udhëtuar nëpër Evropë!
Hyni në botën e simulimit të drejtimit të autobusit!
Merrni Simulatorin e Autobusit të Trainierëve tani!
- Autobusë të detajuar të autobusëve.
- Përshtatje komplekse e automjeteve (mund të shkruani çdo gjë në anë të autobusit).

Maybe You Like