Download Clone Armies (MOD Unlimited Coins)

Download Clone Armies (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version4.4.7
File Size63.3Mb
File TypeAPK
PublisherElecube
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Clone Armies (MOD, Monedha Pafund) - shumë e thjeshtë, por në të njëjtën kohë, një lojë arcade emocionuese në të cilën ju bëni një zgjedhje shumë të vështirë, zgjidhni anën tuaj dhe i jepni fund luftës që po vazhdon prej shumë vitesh. Secila palë ka aftësitë e veta unike dhe makinën e saj për klonimin e ushtarëve, zgjidhni ushtrinë tuaj midis të kuqes dhe blusë dhe jepni fund gjakderdhjes. Krijoni taktikat tuaja dhe përdorni ato në beteja në shkallë të gjerë.

Screenshots

Download Clone Armies (MOD Unlimited Coins)Download Clone Armies (MOD Unlimited Coins)Download Clone Armies (MOD Unlimited Coins)Download Clone Armies (MOD Unlimited Coins)Download Clone Armies (MOD Unlimited Coins)

Clone Armies Video

Download Clone Armies (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Klononi ushtarët tuaj dhe vendosini në fushën e betejës, një nga një, përpara se të ndërtoni një ushtri të tërë!
Si janë të ndryshme Armies Clone?
🔥 Sepse vdekja e trupave tuaja është thjesht fillimi.
Kur të lindni përsëri si një ushtar i ri, trupi i mëparshëm do të pjellë gjithashtu dhe do të kopjojë veprimet tuaja nga raundi i mëparshëm - ju ndërtoni ushtrinë tuaj hap pas hapi.
Ushtar për ushtar.
Klononi veten, luftoni, vdisni dhe përsërisni!.

Maybe You Like