Download Clean Road (MOD Unlimited Coins)

Download Clean Road (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.6.7
File Size33.4Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Rruga e pastër (MOD, Monedha të Pafundme) - imitues magjepsës i kontrollit të makinave me dëborë arcade. Sipas idesë së autorëve, një stuhi në shkallë të gjerë shpërtheu në qytetin tuaj të lindjes dhe tani vetëm ju mund t'i ndihmoni njerëzit të dalin nga shtëpitë e tyre dhe të shkojnë në punë. Kontrolle jashtëzakonisht të thjeshta, grafikë elegante poligonale, një sistem zhvillimi dhe arritjesh, si dhe lojë emocionuese për t'u tërhequr për të gjithë fansat e arkadave.

Screenshots

Download Clean Road (MOD Unlimited Coins)Download Clean Road (MOD Unlimited Coins)Download Clean Road (MOD Unlimited Coins)Download Clean Road (MOD Unlimited Coins)Download Clean Road (MOD Unlimited Coins)

Download Clean Road (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Prekni dhe tërhiqni për të kontrolluar Snow Plut.
Shmangni pengesat dhe ndihmoni njerëzit të dalin nga shtëpitë e tyre!.
Përmirësoni automjetin tuaj për të përballuar edhe stuhinë më të fuqishme të borës.

Maybe You Like