Download City Island 5 - Tycoon Building (MOD Unlimited Money)

Download City Island 5 - Tycoon Building (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version3.35.3
File Size102.6Mb
File TypeAPK
PublisherSparkling Society
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

City Island 5 - Ndërtesa Tycoon (MOD, Para të Pafundme) - një nga simuluesit urban më të njohur dhe më të njohur në platformat celulare. Një njohje e tillë në mesin e adhuruesve të projektit të zhanrit fitoi falë grafikës së shkëlqyer, zgjedhjes së madhe të ndërtesave dhe ndërtesave, vendndodhjeve të detajuara dhe më e rëndësishmja, modelit ekonomik real. Dhe tani, para nesh është pjesa e pestë e ekskluzivitetit, e cila ruajti elementët kryesorë të lojës së pjesëve të mëparshme, ndërsa zhvilluesit me siguri nuk harruan të shtonin elementë të rinj dhe zgjidhje të lojës. Pra, për të gjithë fansat e serisë dhe zhanrit në tërësi, City Island 5 mod apk do të jetë një shtesë e shkëlqyer për koleksionin.

Screenshots

Download City Island 5 - Tycoon Building (MOD Unlimited Money)Download City Island 5 - Tycoon Building (MOD Unlimited Money)Download City Island 5 - Tycoon Building (MOD Unlimited Money)Download City Island 5 - Tycoon Building (MOD Unlimited Money)Download City Island 5 - Tycoon Building (MOD Unlimited Money)

City Island 5 - Tycoon Building Video

Download City Island 5 - Tycoon Building (MOD Unlimited Money) APK for Android

Ndërtoni një qytet, qytetin tuaj “City Island 5 - Tycoon Building Simulation Offline”, një lojë e re për ndërtimin e qytetit nga Sparkling Society, do t'ju bëjë kryebashkiak të qytetit të vogël duke filluar nga vetëm një ishull.
Dërgoni aeroplanin tuaj për të eksploruar botën dhe për të zhbllokuar ishuj të rinj të bukur për të ndërtuar qytetet tuaja të reja.
Në shumicën e lojërave të ndërtimit të qytetit ju po menaxhoni vetëm një qytet, por në.

Maybe You Like