Download City Island 4 - Simulation Town (MOD Unlimited Money)

Download City Island 4 - Simulation Town (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.10.1
File Size75.8Mb
File TypeAPK
PublisherSparkling Society ™
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

City Island 4 - Simulation Town (MOD, para të pakufizuara) - lojë popullore tavoline në të cilën mund të krijoni qytetin tuaj unik dhe unik. Me pamjet dhe bukuritë e saj. Merrni gjërat në duart tuaja dhe ngrini një qytet ëndrrash që ëndërron çdo qytetar, që në fillim zgjidhni zonën që i përshtatet më shumë, më pas kapeni ndërtimin e zonave të mëdha të banimit, restoranteve, fabrikave dhe sigurisht zonave rekreative dhe parqeve. Në të cilat banorët mund të pushojnë pas ditëve të punës. Ndërtoni qytetin tuaj të ëndrrave, i cili do të tërheqë njerëz dhe vizitorë.

Screenshots

Download City Island 4 - Simulation Town (MOD Unlimited Money)Download City Island 4 - Simulation Town (MOD Unlimited Money)Download City Island 4 - Simulation Town (MOD Unlimited Money)Download City Island 4 - Simulation Town (MOD Unlimited Money)Download City Island 4 - Simulation Town (MOD Unlimited Money)

City Island 4 - Simulation Town Video

Download City Island 4 - Simulation Town (MOD Unlimited Money) APK for Android

Luaj seritë më të njohura të lojërave të ndërtimit të qytetit në celular!
Në këtë lojë të re City Island, City Island 4- Simulation Town: Zgjero horizontin, ndërtimi i qytetit nuk ka qenë kurrë më argëtues!
Ju do të jeni manjati për të rritur një fshat të vogël në një ishull në një botë virtuale në ishuj të shumtë.
Nuk kërkohet internet për të luajtur.
Zbuloni ishuj të rinj, zgjeroni jetën e qytetit dhe qytetit tuaj, mbani qytetarët tuaj të lumtur, menaxhoni transportin dhe shijoni një botë virtuale plot kërkime!
Bashkohuni me mbi 50 milionë lojtarë që kanë luajtur deri më tani serinë City Island.
Loja është vlerësuar shumë për grafikën dhe realizmin e saj të detajuar të mrekullueshëm.
Vendosni ndërtesat dhe dekorimet në mënyrë strategjike për të mbajtur rrjedhjen e parave dhe rritjen e qytetit tuaj.
Shikoni ishujt tuaj të marrin jetë, në dëborë, shi dhe diell, natë dhe ditë!
Menaxhoni dhe zgjeroni qytetin tuaj në lëvizje – si në internet ashtu edhe jashtë linje që mund të luhet.
*** Me mbi 85 milionë shkarkime dhe mbi 10 lojëra për ndërtimin e qytetit, Sparkling Society është - pavarësisht nga një ekip i vogël, por vërtet pasionant - një nga lojërat më të mëdha të Simulimit të Ndërtuesve të qytetit zhvilluesit e botës ***.

Maybe You Like