Download CATS: Crash Arena Turbo Stars (MOD Full)

Download CATS: Crash Arena Turbo Stars (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version3.0.1
File Size158.4Mb
File TypeAPK
PublisherZeptoLab
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

CATS: Crash Arena Turbo Stars - lojë e re nga zhvilluesit e famshëm të Cut the Rope! Ju duhet të krijoni makinën tuaj të pamëshirshme dhe shkatërruese për betejat PvP, në dispozicionin tuaj do të ketë shumë detaje dhe armë për përmirësim. Betejat zhvillohen midis lojtarëve të vërtetë në mbarë botën!

Screenshots

Download CATS: Crash Arena Turbo Stars (MOD Full)Download CATS: Crash Arena Turbo Stars (MOD Full)Download CATS: Crash Arena Turbo Stars (MOD Full)Download CATS: Crash Arena Turbo Stars (MOD Full)Download CATS: Crash Arena Turbo Stars (MOD Full)

Download CATS: Crash Arena Turbo Stars (MOD Full) APK for Android

Ndërtoni robotin tuaj të betejës dhe çlirojeni fuqinë e tij në këtë lojë elegante PvP!
Nga krijuesit e lojërave të suksesshme Cut the Rope dhe King of Thieves, vjen ndërtuesi më i zgjuar dhe elegant i robotëve të betejës!
Bashkohuni me më shumë se 200 milionë lojtarë nga e gjithë bota dhe bëhuni ylli i Arenës!.
• Bëhuni një inxhinier mjeshtër: dizajnoni, krijoni, përmirësoni dhe përmirësoni robotin e betejës Ultimate!.

Maybe You Like