Download Castle Wreck (MOD Unlocked)

Download Castle Wreck (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.6.2
File Size55.7Mb
File TypeAPK
PublisherVOODOO
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Castle Wreck (MOD, Unlocked) - një vrasës me elementë veprimi në të cilin duhet të shkatërroni kështjellat e armikut me anë të artilerisë. Sigurisht, mekanika e lojës së Castle Wreck nuk është aspak e re, por performanca e përgjithshme do t'ju lejojë jo vetëm të kaloni kohën, por edhe të zgjasni trurin tuaj. Grafikat elegante minimaliste dhe një përzgjedhje e gjerë nivelesh do të zgjerojnë ndjeshëm përmbajtjen e lojës. Aftësia për të zhvilluar dhe përmirësuar do t'ju lejojë të zbatoni aftësi taktike.

Screenshots

Download Castle Wreck (MOD Unlocked)Download Castle Wreck (MOD Unlocked)Download Castle Wreck (MOD Unlocked)Download Castle Wreck (MOD Unlocked)Download Castle Wreck (MOD Unlocked)

Download Castle Wreck (MOD Unlocked) APK for Android

Dëshironi të relaksoheni para punës apo shkollës?
Ndoshta keni nevojë për lehtësim stresi nga bota?
Apo ndoshta thjesht dëshironi të shkatërroni gjëra?
Nëse i jeni përgjigjur po ndonjërës prej këtyre pyetjeve, duhet ta merrni këtë lojë.
Nëse jeni përgjigjur jo, atëherë duhet ta merrni edhe këtë lojë dhe të gjeni arsyen tuaj pse ju duhet ta luani atë.
Në këtë lojë ju mund të gjuani topa, të shkatërroni kështjella dhe të shikoni të gjitha të rrëzohen!
Të gjitha nga hapësira e sigurt e pajisjes tuaj celulare.
Trokitni lehtë për të synuar horizontalisht, prekni sërish për të synuar vertikalisht dhe topi do të qëllojë vetë.

Maybe You Like