Download Castle Crush (MOD Full)

Download Castle Crush (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version6.3.2
File Size85.4Mb
File TypeAPK
PublisherFun Games For Free
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Castle Crush: Epic Battle - Lojëra Strategjie Falas - Mekanika e lojës që kombinon një sërë elementesh, këtu dhe strategjinë e kartave të koleksionit, strategjinë taktike nga seria e kullave mbrojtëse, si dhe një veprim taktik me elementë betejash mur më mur. Loja është si vijon, pasi të keni mbledhur numrin e nevojshëm të lojtarëve me letra, mund të filloni betejën, të vendosni luftëtarë në fushën e lojës dhe të përpiqeni të shkatërroni të gjithë armiqtë. Nëse beteja shkon sipas rregullave tuaja, atëherë nuk do të ketë probleme, megjithatë, duke e lënë kundërshtarin të kalojë murin e 40 llojeve të ndryshme trupash, duhet të mbroni më tej muret e kalasë pas së cilës fshihen sekretet kryesore të shtetit tuaj. .

Screenshots

Download Castle Crush (MOD Full)Download Castle Crush (MOD Full)Download Castle Crush (MOD Full)Download Castle Crush (MOD Full)Download Castle Crush (MOD Full)

Castle Crush Video

Download Castle Crush (MOD Full) APK for Android

RPG? RTS?Castle Crush është një lojë unike strategjike.
Përbindëshat legjendar.
Arena magjike. Duele epike. Multiplayer/PvP.Zgjidhni taktikat tuaja, hidhuni në bord dhe luftoni kundër kundërshtarëve tuaj në lojën më të mirë të letrave dhe strategjisë!
Dueloni lojtarë nga e gjithë bota në këtë lojë strategjike argëtuese në kohë reale!
Mblidhni dhe përmirësoni 40+ trupa dhe magji: nga Dryadi i mrekullueshëm te Dragoi i jashtëzakonshëm!
Luaj tani, falas!.Zgjidhni strategjinë tuaj dhe drejtojeni ushtrinë tuaj drejt fitores në betejën epike!
Ndërtoni një kuvertë të fortë dhe shtypni kështjellën e armikut tuaj duke vendosur trupat tuaja!
Fitoni trofe dhe ngjituni në renditjen globale!
Përplasuni me klanet e armikut dhe mbroni ushtrinë tuaj!
Hapni gjoksin tuaj për të zbuluar dhe zhbllokuar luftëtarë, përbindësha dhe magji të reja të fuqishme!
A do të merrni një nga letrat legjendare magjike?
Përcaktoni strategjinë tuaj dhe zgjidhni luftëtarët tuaj me kujdes.
Shigjetarët për të vrarë nga distanca?
Një Royale Golem për të thyer mbrojtjen?
Apo një magji shëruese për t'i dhënë një shtysë trupave tuaja?.

Maybe You Like