Download Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD Unlimited Coins)

Download Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version2.10.1
File Size101.6Mb
File TypeAPK
PublisherPocApp Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD, Monedha të Pafundme) - lojë aventureske me role me elementë aksioni dhe beteja nga seria mur më mur, në të cilën ju duhet të grumbulloni një grup heronjsh nën komandën tuaj për të shkuar në një shëtitje përreth botën e lojës dhe natyrisht merrni pjesë në beteja taktike emocionuese për të cilat do të merrni para dhe përvojë për fitore, të cilat nga ana tjetër do t'ju lejojnë të përmirësoni personazhet ekzistues ose të përmirësoni ato ekzistuese. Ndoshta ideja e lojës në vetvete nuk është aspak e re, por në këtë projekt zhvilluesit përdorën një numër zgjidhjesh jo specifike për zhanrin, kështu që do të prisni një histori të plotë, një sërë ngjarjesh të ndryshme dhe karaktere unike.

Screenshots

Download Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD Unlimited Coins)Download Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD Unlimited Coins)Download Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD Unlimited Coins)Download Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD Unlimited Coins)Download Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD Unlimited Coins)

Castle Cats: Idle Hero RPG Video

Download Castle Cats: Idle Hero RPG (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Castle Cats ju lejon të bëheni udhëheqës i një shoqërie heronjsh macesh.
Përparoni kot në xhepin tuaj ose në mënyrë aktive kur luani nëpër beteja.
Është përzierja e përsosur e menaxhimit të heronjve, mbledhjes së maceve dhe tregimit klasik RPG të mbështjellë me një spërkatje humori të lezetshëm në një format të lirë për t'u luajtur.
1.Sistemi boshe dhe i veprimit.

Maybe You Like