Download Case Simulator 2 (MOD Money/Skins)

Download Case Simulator 2 (MOD Money/Skins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.77
File Size31.6Mb
File TypeAPK
PublisherSmoked Studios
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Skins

Descriptions

Case Simulator 2 (MOD, Money/Skins) - Ky aplikacion do të tërheqë të gjithë fansat e Counter Strike GO. Në fund të fundit, me ndihmën e tij mund të hapni kuti të reja të shtrenjta me një shumëllojshmëri lëkurash dhe armësh. Mblidhni koleksionin tuaj dhe ndajeni me miqtë. Bëhuni koleksionisti më i madh i gjërave më të rralla. Ekspozoni në ankand sende të rralla dhe shisni, blini ato që mungojnë. Loja është menaxhim shumë i thjeshtë, i cili nuk do t'ju sjellë ndonjë shqetësim.

Screenshots

Download Case Simulator 2 (MOD Money/Skins)Download Case Simulator 2 (MOD Money/Skins)Download Case Simulator 2 (MOD Money/Skins)Download Case Simulator 2 (MOD Money/Skins)Download Case Simulator 2 (MOD Money/Skins)

Download Case Simulator 2 (MOD Money/Skins) APK for Android

Zhvesh nga kutitë disa nga lëkurat më ekzotike të armëve dhe thikave në këtë aplikacion krejt të ri.
Përditësuar me kutitë më të reja Riptide, Dreams & Nightmares dhe Recoil, Counter-Strike: Global Offensive Case Simulator 2 ofron një eksperiencë të ngjashme me hapjen e rastit në lojë.
• Cilësia e artikullit /StatTrak™.

Maybe You Like