Download CarX Drift Racing (MOD Unlimited Coins/Gold)

Download CarX Drift Racing (MOD Unlimited Coins/Gold)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.16.2
File Size517.8Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherCarX Technologies
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins/Gold

Descriptions

CarX Drift Racing (MOD, Monedha të Pafundme/Ar) - garë drift shumë e njohur me grafikë dhe fizikë shumë të mirë. Qëllimi kryesor i lojës është të lëvizni për aq kohë sa të jetë e mundur për të fituar rivalët dhe për të fituar monedha. Në këtë lojë ka shumë makina dhe një shoqërim i shkëlqyer muzikor që do t'ju shtrëngojë për shumë orë.

Screenshots

Download CarX Drift Racing (MOD Unlimited Coins/Gold)Download CarX Drift Racing (MOD Unlimited Coins/Gold)Download CarX Drift Racing (MOD Unlimited Coins/Gold)Download CarX Drift Racing (MOD Unlimited Coins/Gold)Download CarX Drift Racing (MOD Unlimited Coins/Gold)

CarX Drift Racing Video

Download CarX Drift Racing (MOD Unlimited Coins/Gold) APK for Android

NJË VAZHDIM I LOJËS SË DRIFT MË TË DËSHIRUAR Mbi 100 000 000 fansa në mbarë botën kanë shkarkuar tashmë lojëra të serisë CarX.
Është koha juaj për t'u bashkuar!.
KUJDES nga rreziku i varësisë!
Ju mund të mos dëshironi të hiqni dorë dhe të luani për orë të tëra.
Rekomandohet fuqimisht të bëni një pushim të shpejtë çdo 40 minuta.

Maybe You Like