Download Cargo Transport Simulator (MOD Unlimited Money)

Download Cargo Transport Simulator (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.13
File Size53.4Mb
File TypeAPK
PublisherSkisoSoft
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Simulatori i transportit të mallrave (MOD, para të pakufizuara) - një imitues makine në të cilin duhet të hipni pas timonit të një prej kamionëve të disponueshëm dhe të përpiqeni të dorëzoni mallrat në një moment të caktuar kohor ose të arrini në një vend të caktuar. Në të njëjtën kohë, zhvilluesit i kushtuan vëmendje të madhe realizmit, kështu që ju do të keni një zgjedhje të gjerë të kamionëve ekzistues me kabina të gjurmuara, një model dinamik të ndryshimit të motit dhe kohës së ditës, mbulimi real është i shtrenjtë, një model fizik i përpunuar dhe i shkëlqyer grafika dhe zëri.

Screenshots

Download Cargo Transport Simulator (MOD Unlimited Money)Download Cargo Transport Simulator (MOD Unlimited Money)Download Cargo Transport Simulator (MOD Unlimited Money)Download Cargo Transport Simulator (MOD Unlimited Money)Download Cargo Transport Simulator (MOD Unlimited Money)

Cargo Transport Simulator Video

Download Cargo Transport Simulator (MOD Unlimited Money) APK for Android

CTS: Simulator i Transportit të Mallrave Bëhuni një shofer kamioni në këtë simulator të gjerë të shoferit të kamionit në botë të hapur.
Bota ka një cikël dinamik të ditës dhe të natës, si dhe kushte të ndryshme të motit.
Filloni nga fundi dhe punoni kompaninë tuaj deri në majë.
Ju filloni me një kamion klasik të nderuar.

Maybe You Like