Car Simulator 2 MOD

Download Car Simulator 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.44.11
File Size404.8Mb
File TypeAPK
PublisherOppana Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Car Simulator 2 (MOD, para të pakufizuara) - pjesa e dytë e simulatorit popullor të makinave që ka fituar njohje në mesin e lojtarëve falë një numri karakteristikash të lojës, kështu që përveç grafikës së shkëlqyer, veçorive të gjera, fizikës realiste vlen të përmendet dhe loja e kombinuar . Dhe kështu, për të filluar, do t'ju duhet të përdorni modele reale ekzistuese të makinave, të krijoni mostrën tuaj, të personalizoni dhe përmirësoni makinën, dhe më pas do të jeni në gjendje të provoni në Car Simulator 2 mod apk krijimin tuaj në kushte reale në të dyja falas. ecni në qytet dhe në mënyra konkurruese.

Screenshots

Download Car Simulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Car Simulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Car Simulator 2 (MOD Unlimited Money)

Car Simulator 2 Video

Download Car Simulator 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like