Download Car Mechanic Simulator 21 (MOD Unlimited Money)

Download Car Mechanic Simulator 21 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version2.1.65
File Size179.2Mb
File TypeAPK
PublisherDigital Melody Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Simulatori i mekanikës së makinave 21 (MOD, para të pakufizuara) - imitues realist mekanik i makinave për android. Në këtë lojë, ju do të mësoni se si funksionon një makinë, nga çfarë përbërësish është montuar dhe si ta riparoni dhe shesni pas përfundimit të punës. Zëvendësoni motorët, kutitë e shpejtësisë ose pastroni gërvishtjet dhe bojërat në çdo ngjyrë, një gamë të gjerë veglash dhe pjesësh rezervë për çdo makinë.

Screenshots

Download Car Mechanic Simulator 21 (MOD Unlimited Money)Download Car Mechanic Simulator 21 (MOD Unlimited Money)Download Car Mechanic Simulator 21 (MOD Unlimited Money)Download Car Mechanic Simulator 21 (MOD Unlimited Money)Download Car Mechanic Simulator 21 (MOD Unlimited Money)

Car Mechanic Simulator 21 Video

Download Car Mechanic Simulator 21 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Bëhuni mekaniku më i mirë i makinave në Auto Body Shop-in tuaj privat!
🚘A luani lojëra me akordim, ndreqje, ndërtues, drifting?
A ju pëlqejnë makinat?
A ju pëlqejnë simulatorët?
Jeni të interesuar për mekanikë makinash?
A ju pëlqen zgjidhja e problemeve dhe riparimi i problemeve mekanike?
Të interesuar për motorët e automobilave dhe si funksionojnë ata?
Nëse jeni përgjigjur "PO", jeni në vendin e duhur.
Car Mechanic Simulator 21 është loja e duhur për ju.
Gjeni makina ikonike në hambarë të vjetër ose përmes porosive.
Riparoni motorin, frenat, shkarkimin, kutinë e marsheve dhe pezullimin.
Provoni makinën në një pistë.
Hiqni papastërtitë dhe ndryshkun, vendosni mbushësin dhe rilyeni makinën.

Maybe You Like