Download Cannon Shot! (MOD Unlocked Skins)

Download Cannon Shot! (MOD Unlocked Skins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.3.0
File Size35.1Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked Skins

Descriptions

Të shtëna me top! (MOD, Lëkurat e Unlocked) - një enigmë me elementë të fizikës në të cilën detyra juaj, në shikim të parë, është jashtëzakonisht e thjeshtë, gjithçka që duhet të bëni është të mbushni kontejnerët me topa shumëngjyrëshe. Sidoqoftë, në realitet gjithçka është shumë më e ndërlikuar, ia vlen të fillohet me faktin se çdo nivel është një grumbull i ndërlikuar elementësh, objektesh dhe mekanizmash të ndryshëm, për të arritur qëllimin që duhet të ndërtoni nga e gjithë kjo një korridor përgjatë të cilit do të vendosen topat dhe goditi objektivin, duhet të kihet parasysh se çdo objekt ka vetitë e veta. Përveç kësaj, ndërsa përparoni, do të keni akses në armë të ndryshme, të cilat nga ana tjetër do të ndikojnë në lojën.

Screenshots

Download Cannon Shot! (MOD Unlocked Skins)Download Cannon Shot! (MOD Unlocked Skins)Download Cannon Shot! (MOD Unlocked Skins)Download Cannon Shot! (MOD Unlocked Skins)Download Cannon Shot! (MOD Unlocked Skins)

Download Cannon Shot! (MOD Unlocked Skins) APK for Android

Mbushni të gjitha kovat me topa për të përfunduar një nivel.
Përdorni gishtin për të lëvizur objekte të ndryshme për të ndryshuar drejtimin e topave që gjuani.
Synoni zgjuar!Nivele të plota për të zhbllokuar topa të rinj.
E gjeni dot të rrallën?.

Maybe You Like