Download Candy Crush Soda Saga (MOD Many Moves)

Download Candy Crush Soda Saga (MOD Many Moves)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.235.5
File Size87.7Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherKing
PriceFree
MOD FeaturesMany Moves

Descriptions

Candy Crush Soda Saga (MOD, Shumë lëvizje) - një enigmë shumë e ndritshme dhe e bukur e zhanrit tre me radhë, në të cilën do të grumbulloni tre ose më shumë karamele në një rresht, që ato do të zhdukeshin nga fusha juaj e lojës. Sa më shumë zinxhir, aq më shumë ëmbëlsira mblidhni, mblidhni një numër të madh pikësh dhe konkurroni me miqtë tuaj, jini të kujdesshëm dhe të zgjuar, sepse loja do të kontrollojë të gjitha aftësitë tuaja. Një numër i madh nivelesh dhe shumë vendndodhje do t'ju befasojnë këndshëm.

Screenshots

Download Candy Crush Soda Saga (MOD Many Moves)Download Candy Crush Soda Saga (MOD Many Moves)Download Candy Crush Soda Saga (MOD Many Moves)Download Candy Crush Soda Saga (MOD Many Moves)Download Candy Crush Soda Saga (MOD Many Moves)

Candy Crush Soda Saga Video

Download Candy Crush Soda Saga (MOD Many Moves) APK for Android

Ju pëlqeu të luani Candy Crush Saga - Filloni të luani Candy Crush Soda Saga!
Më shumë kombinime të përshtatshme hyjnore dhe mënyra sfiduese të lojës, të mbushura me sode ngjyrë vjollce dhe argëtim!
Kjo aventurë me enigmë të këndshme do t'ju shuajë menjëherë etjen për argëtim.
Ndeshni 3 karamele dhe kaloni nëpër dimensione të reja të lojës magjike.
Merreni vetëm me këtë Sagë Sodalicious ose luani me miqtë për të parë se kush mund të marrë rezultatin më të lartë!.
Përditësimet mujore të sezonit sjellin kërkime unike dhe lojëra emocionuese me 3 enigma - më shumë sheqer për të shpërthyer do të thotë më shumë argëtim!
Përparoni përmes Season Pass ndërsa fitoni shpërblime dhe përforcues për t'ju ndihmuar në Sagën tuaj.

Maybe You Like