Download Candy Crush Saga (MOD Unlocked)

Download Candy Crush Saga (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.241.0.3
File Size79.9Mb
File TypeAPK
PublisherKing
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Candy Crush Saga (MOD, Unlocked) - një lojë e shkëlqyer e zhanrit tre të pamundur, në të cilën do të mbledhni tre ose më shumë ëmbëlsira me radhë që ato janë zhdukur nga fusha juaj e lojës. Loja do të tërheqë jo vetëm për të gjithë tifozët dhe dashamirët e ëmbëlsirave, por të mendojnë mirë për aventurat e nivelit të vështirë. Në fillim të lojës mund të dukeni goxha e thjeshtë dhe e mërzitshme, por kaloni disa nivele dhe do të kuptoni se nuk është kështu. Shijoni grafika të bukura dhe fotografi me cilësi të lartë në mod apk Candy Crush Saga!

Screenshots

Download Candy Crush Saga (MOD Unlocked)Download Candy Crush Saga (MOD Unlocked)Download Candy Crush Saga (MOD Unlocked)Download Candy Crush Saga (MOD Unlocked)Download Candy Crush Saga (MOD Unlocked)

Candy Crush Saga Video

Download Candy Crush Saga (MOD Unlocked) APK for Android

Zotëroni lojën legjendare të enigmës match 3 nga King!
Me mbi një trilion nivele të luajtura përputhëse, Candy Crush Saga është një nga lojërat më të njohura me lojëra puzzle me 3 të të gjitha kohërave.
Ndeshje, pop, dhe karamele shpërthimi në këtë aventurë të shijshme enigmash për të përparuar në nivelin tjetër dhe për të marrë një shpërthim sheqeri!
Përputhni 3 enigmat mjeshtërore me të menduarit e shpejtë dhe lëvizjet e zgjuara të përputhjes për t'u shpërblyer me bonuse sheqeri dhe kombinime të shijshme karamele.
Planifikoni lëvizjet tuaja duke përputhur 3 ose më shumë ëmbëlsira me radhë dhe shpërtheni nëpër enigmat shtesë ngjitëse duke përdorur çekiçët e ëmbëlsirave!
Përhapni reçelin dhe çokollatën për të mbledhur lëngun e ëmbël të ëmbëlsirave në mijëra nivele enigmash, të garantuara që të keni mall për më shumë!.

Maybe You Like