Download Candy Crush Friends Saga (MOD Lives/Moves)

Download Candy Crush Friends Saga (MOD Lives/Moves)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.94.3
File Size114.9Mb
File TypeAPK
PublisherKing
PriceFree
MOD FeaturesLives/Moves

Descriptions

Candy Crush Friends Saga (MOD, Lives/Moves) - një seri enigmash arcade të njohura që fituan popullaritet në mesin e adhuruesve të zhanrit falë mekanikës klasike të lojës, grafikëve të gjalla, qindra detyrave të ndryshme, pranisë së komplotit, si dhe personazhe të zhvilluar mirë që do të ndikojnë në gjithçka që ndodh në lojë. Candy Crush Friends Saga mod apk është një pjesë e re e serisë që ka ruajtur zgjidhjet kryesore të lojës, por nuk ka qenë pa risitë që do të kënaqin të gjithë fansat e serisë.

Screenshots

Download Candy Crush Friends Saga (MOD Lives/Moves)Download Candy Crush Friends Saga (MOD Lives/Moves)Download Candy Crush Friends Saga (MOD Lives/Moves)Download Candy Crush Friends Saga (MOD Lives/Moves)Download Candy Crush Friends Saga (MOD Lives/Moves)

Candy Crush Friends Saga Video

Download Candy Crush Friends Saga (MOD Lives/Moves) APK for Android

Me grafika të përditësuara, mënyra lojërash argëtuese dhe një mori miqsh për t'ju ndihmuar të kaloni në qindra nivele!
Miqtë tuaj Candy Crush janë shpërndarë në të gjithë Mbretërinë e Candy - Bashkohuni me këtë lojë puzzle match 3 për t'i gjetur!
Kjo bandë miqësore ka fuqitë e veta unike për t'ju ndihmuar të krijoni kombinime ëmbëlsirash të ëmbla dhe të shpërtheni përmes bllokuesve!
Sa më shumë karamele të mbledhni aq më e madhe është fuqia juaj në tabelën e lojës!.

Maybe You Like