Download Call of Mini Zombies 2 (MOD Unlimited Money)

Download Call of Mini Zombies 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.2.2
File Size125.7Mb
File TypeAPK
PublisherTriniti Interactive Studios Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Call of Mini Zombies 2 (MOD, Para të Pafundme) - një lojë emocionuese aksioni në të cilën e gjeni veten në një mini-botë ku filloi epidemia e virusit të zombive dhe tani këto krijesa vrapojnë lirshëm nëpër qytet duke shkatërruar gjithçka që jeton në rrugën e tyre. Ju do të luani një luftëtar të guximshëm që është i lodhur nga ky kaos, do të shkoni në territorin ku kombinimi i tyre është më i madhi dhe do të filloni të shkatërroni të gjithë ata që ju bien në sy. Për ta bërë këtë, nuk do të keni një arsenal të vogël armësh. Ju gjithashtu mund të ftoni miqtë tuaj dhe të luani me ta në modalitetin me shumë lojtarë.

Screenshots

Download Call of Mini Zombies 2 (MOD Unlimited Money)Download Call of Mini Zombies 2 (MOD Unlimited Money)Download Call of Mini Zombies 2 (MOD Unlimited Money)Download Call of Mini Zombies 2 (MOD Unlimited Money)Download Call of Mini Zombies 2 (MOD Unlimited Money)

Call of Mini Zombies 2 Video

Download Call of Mini Zombies 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Trinit Interactive 10 vjetori, GJITHA IAP FALAS!
Për 10 vjet, Triniti Interactive Studios ka publikuar 150 lojëra në platformën celulare.
Në shenjë mirënjohjeje për mbështetjen tuaj të gjatë, vendosëm të sjellim lojërat më të njohura në të kaluarën në GoogleStore.
Për më tepër, të gjitha blerjet përmes aplikacionit të këtyre lojërave tani janë falas!
Me fjalë të tjera, të gjithë lojtarët mund të shijojnë përmbajtjen e plotë të lojërave falas!.
Kalofsh mirë dhe kënaqu!.

Maybe You Like