Download Bus Simulator 17 (MOD Money/Gold)

Download Bus Simulator 17 (MOD Money/Gold)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.10.0
File Size145.8Mb
File TypeAPK
PublisherOvidiu Pop
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Gold

Descriptions

Bus Simulator 17 (MOD, Money/Gold) - Simulator në të cilin mund të bëheni shofer i një autobusi të qytetit. Ju do të duhet të merrni fluturimet tuaja të planifikuara, duke ndaluar në ndalesa dhe duke marrë pasagjerë. Ju duhet t'i dorëzoni të gjithë klientët tuaj në vendin e duhur. Për ta bërë këtë, do të keni një hartë dhe navigator me vendndodhjen e specifikuar. Për çdo pasagjer ju do të merrni shumën e nevojshme për ju, e cila do t'ju ndihmojë të blini një transport të ri, më të rehatshëm. Ju do të kapërceheni nga kontrolli intuitiv, kjo lojë, sepse nuk do të shpërqendroheni nga loja.

Screenshots

Download Bus Simulator 17 (MOD Money/Gold)Download Bus Simulator 17 (MOD Money/Gold)Download Bus Simulator 17 (MOD Money/Gold)Download Bus Simulator 17 (MOD Money/Gold)Download Bus Simulator 17 (MOD Money/Gold)

Bus Simulator 17 Video

Download Bus Simulator 17 (MOD Money/Gold) APK for Android

Dëshiron të bëhesh i vërtetë?
Luaj lojën më të fundit të simulimit:.!
Mjediset realiste, mjetet e detajuara të autobusëve, ambientet e brendshme komplekse do t'ju bëjnë të ndiheni sikur po vozitni një të vërtetë.

Maybe You Like