Download Bus Rush (MOD Unlocked)

Download Bus Rush (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.17.00
File Size69.3Mb
File TypeAPK
PublisherPlay365
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Bus Rush (MOD, i hapur) - ju jeni duke pritur për një vrapues të zgjuar, në të cilin do të duhet të zhyteni në atmosferën e tij. Në fund të fundit, ju do të vraponi nga të gjitha drejtimet. Detyra juaj kryesore është të vraponi vetëm përpara nga ndjekja, duke mbledhur sa më shumë monedha, shpërblime dhe sende të tjera të jetë e mundur. Por duhet të jeni edhe më të kujdesshëm, sepse duhet të anashkaloni të gjithë transportin që do të shkojë në takimin tuaj. Ju do të jeni të kënaqur me grafika shumëngjyrëshe dhe kontroll shumë të thjeshtë, i cili do t'ju lejojë të shkoni sa më larg që të jetë e mundur.

Screenshots

Download Bus Rush (MOD Unlocked)Download Bus Rush (MOD Unlocked)Download Bus Rush (MOD Unlocked)Download Bus Rush (MOD Unlocked)Download Bus Rush (MOD Unlocked)

Download Bus Rush (MOD Unlocked) APK for Android

Bus Rush është një lojë e mrekullueshme vrapimi për Android.
Vraponi sipas skenarëve më të çmendur në Qytetin e Bus Rush.
Zvarriteni për të kërcyer ose rrëshqitur dhe për të lëvizur majtas ose djathtas.
Shmangni goditjen e kamionëve, autobusëve dhe trenave të metrosë.
Vraponi nëpër qytetin Bus Rush, metro, pyll dhe plazh dhe mblidhni të gjitha monedhat që mundeni.
Në këtë lojë emocionuese vrapimi, ju mund të zgjidhni midis 10 personazheve të ndryshëm për të luajtur.
Surfoni në qytetin e Bus Rush me Roy, Zoey, Darryl, Katie ose ndonjë nga personazhet tuaj të preferuar!
Gjithashtu, ju mund të personalizoni sërferin tuaj virtual të zgjedhur duke blerë skena tematike të vrapimit!.
Dyqani Bus Rush ka shumë artikuj për të përmirësuar performancën tuaj të vrapimit.
Merrni përditësime për të përmirësuar fuqinë tuaj (përfshirë magnetët dhe çizmet).
Përmirësoni gjithashtu jetpack-in tuaj dhe merrni shumë monedha.
Ju gjithashtu mund të blini dërrasa për të shfletuar në ajër dhe për t'i mbijetuar goditjeve me pengesa—qoftë nëse goditni autobusë, kamionë apo edhe trena të metrosë!.

Maybe You Like